Kontakt Ørskov Gruppen

 

Dommergården, Skjern

Dommergården, Skjern

Petersmindevej 10
6900 Skjern
Telefon: 97 35 33 55
E-mail: mail@oerskov.dk

Soho House, København

Soho House, København

Flæsketorvet 68, 1
1711 København V
Telefon: 70 26 33 55
E-mail: mail@oerskov.dk

Annie Ørskov – Kursusarrangør

Annie tager sig kærligt af os og forkæler os med overraskelser til påske og lækkerier til jul. På samme kærlige måde tager hun hånd om gæsterne på vores kurser i Frankrig og sørger for et spændende program, et dejligt sted at bo og noget lækkert at spise. Annie har et organisatorisk talent, der kan få selv de mest komplicerede udfordringer til at gå op i en højere enhed.

Specialist i DISC personprofiler: Annie har stor erfaring med at analysere og udarbejde personprofiler i forbindelse med fx rekruttering.

E-mail: annie@oerskov.dk / Mobil: 40 37 27 29

Bente Lægsgaard – Konsulent

Som erfaren konsulent holder Bente mange bolde i luften ad gangen – og selvfølgelig uden at tabe en eneste. Hun har empati og er god til at kunne sætte sig ind i kundernes tanker og behov og få dem forvandlet til konkrete marketingtiltag. Hun har fingeren på pulsen, og ved altid, hvad der rører sig. Bente er ligefrem og ukompliceret og fuld af smittende humør, engagement og ideer.

Specialist i segmentering og livsstilsgrupper: Det er Bente, man går til, når man vil stille skarpt på fx livsstilsgrupper, forbrugeradfærd og forbrugertrends.

E-mail: bl@oerskov.dk / Mobil: 26 31 33 62

Gunnar Ørskov – Direktør

Gunnar er en formidabel oplægsholder. Han formidler sit budskab ved hjælp af humor, og han formår at servere det så appetitvækkende, at han kan få tilhørerne til at sluge den ene kamel efter den anden. Han er en dygtig strateg, men hans unikke egenskab er at få strategi, værdier og kultur implementeret i organisationerne. Gunnar bruger en del af sin tid på supervision og har pt. skrevet to bøger: ”Erkend dig selv” og ”Sæt mål og nå dem”.

E-mail: gunnar@oerskov.dk / Mobil: 40 41 05 55

Jesper Skyttegaard – Direktør

Jesper er god til at holde tingene lidt ud fra kroppen og se dem ovenfra, så man får truffet de strategisk og forretningsmæssigt rigtige beslutninger. Han har det store overblik over virksomheden, og holder styr på fx medarbejdere, ’maskinpark’, arbejdsmiljø og økonomi. Når det kommer til tal, så er han selvfølgelig husets ekspert. Hos ham kan man altid hente hjælp til komplicerede regneark m.m. Jesper er mester i den vestjyske ironi, som han altid runder af med et skævt smil.

E-mail: js@oerskov.dk / Mobil: 26 31 33 55

Lene Graabæk – Sekretær

Lene kan smile gennem en telefon. Hun ved altid, hvor vi alle befinder os, når telefonen ringer, og så formår hun ikke mindst at holde konsulenterne i stram snor. Hun kan nå rigtig mange ting på én gang, og overlader man noget til hende, så kan man være fuldstændig sikker på, at det hele glider, og at alt bliver udført til punkt og prikke – og lidt til. Lene styrer også driften og udlejningen af Skovpavillonen.

E-mail: lg@oerskov.dk

Michael Nielsen - Produktionschef

E-mail: mn@oerskov.dk / Mobil: 26 31 33 61

Morten Skovbjerg Ørskov – Kreativ direktør

Morten er en mester udi flotte grafiske løsninger. Hans grafiske øje er ikke til at spøge med, og han er med til at sætte overlæggeren for kreativitet og kvalitet i huset. Han kan arbejde i et forrygende tempo og sagtens have flere forskellige opgaver i gang på samme tid – uden at miste overblikket, eller at det på nogen måde går ud over kvaliteten. Som en sand kreativ sjæl interesserer han sig også for mode og boligindretning, og det er ham, der står for indretningen af vores lokaler.

E-mail: ms@oerskov.dk / Mobil: 26 31 33 58

Peter Glargaard – Kontaktdirektør

Peter er visionær og god til at få nye ideer. Han lader sig ikke blænde af indpakning og æstetik, men skærer ind til benet og bevarer det forretningsmæssige fokus på enhver ide til markedsføring. Han har således en veludviklet sans for at vurdere, om et marketingtiltag vil være rentabelt. Peters mange ideer og strategiske indsigt betyder, at han involveres som sparringspartner i mange projekter.

E-mail: pg@oerskov.dk / Mobil: 21 22 09 55

Søren Larsen – Grafiker

Som erfaren grafiker har Søren en sikker hånd, overblik og en veludviklet sans for detaljen. Han er dygtig til billedbehandling og kan forvandle selv et lidt tvivlsomt materiale til fantastiske resultater. Søren er Mac nørd og følger ivrigt med i udviklingen af nyt hardware- og software, og det er ham, der holder husets samling af Mac’s i form med de nyeste programmer og features.


Specialist i motion graphics: Søren er vores ekspert, når der skal gøres brug af motion graphics som After Effects og Flash.

E-mail: sl@oerskov.dk / Direkte: 26 31 33 56

Søren Mastrup – Webudvikler

Søren er uddannet multimediedesigner og har en bachelor i webudvikling. Hans primære opgaver i Ørskov Web er frontend udvikling. Søren er vild med CSS3 og de muligheder det giver for at lave animationer og flot design – og naturligvis fleksibiliteten i forhold til mobile enheder og nem vedligeholdelse af websites.

E-mail: sm@oerskov.dk / Direkte: 28 76 79 97