Ørskov Gruppens historie

Grundlagt af Gunnar Ørskov

Ørskov Gruppen blev grundlagt i 1982 af Gunnar Ørskov. I de første år var det en enmandsvirksomhed med fokus på de forretningsområder, som Gunnar stadig arbejder med i dag – kurser, foredrag og organisationsudvikling. I 1986 startede Gunnars hustru Annie Ørskov reklamebureaudelen op, og siden da har den del af virksomheden været Ørskov Gruppens hovedbeskæftigelse sammen med tilføjelse af en webafdeling og et online marketingbureau, som først hed ClickStarter og i dag er Gro&Co.

Ejerkredsen udvides

I 2003 bliver Morten Skovbjerg, Jesper Skyttegaard og Peter Glargaard udnævnt til ledelsen af Ørskov Gruppen for året efter at købe 75% af aktierne i virksomheden og dermed eje Ørskov Gruppen sammen med Annie og Gunnar Ørskov. I 2010 køber Morten, Jesper og Peter de sidste 25%.

Ørskov Gruppen bliver boende på Dommergården i Skjern frem til 2021, hvor de flytter ind i bymidten i nyistandsatte og moderne lokaler sammen med revisionsselskabet Martinsen. Både Martinsen og Ørskov Gruppen har fokus på at skabe et attraktivt miljø for de ansatte og kommende nye medarbejdere med bl.a. en inspirerende kontorindretning, fælles kantine samt fællesrum med poolbord, bordfodbold m.m.  

Kunderne og opgaverne

I dag består Ørskov Gruppen af en række specialister, som er organiseret i Ørskov Web, Ørskov Reklamebureau og Gro&Co. Kundeopgaver løses på tværs af afdelingerne, hvor et team af specialister sammensættes i forhold til opgavens karakter.

Det er fortsat de mange langvarige kunderelationer, som kendetegner Ørskov Gruppen. Fokus har altid været at udvikle sig sammen med sine kunder og udvikle kundernes forretning. Med det fokus og et værdisæt, som bl.a. lover

  • kvalificeret og troværdig sparring
  • ikke at spilde kundernes tid
  • at fungere som et videnscenter
  • at overholde aftaler om pris, kvalitet og levering

er der kunder i Ørskov Gruppen som har været kunder i mere end 25 år.

Hele Ørskov Gruppens værdisæt kan læses her

IMG 5269 0429 Ørskov 031121 459 Ørskov 031121 991

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Gruppen A/S
Østergade 38 - 6900 Skjern
97 35 33 55 - mail@oerskov.dk